Villanyszerelés hírek

Termékajánló: WAC Smart Track System
2022.05.16
Kategória: Hírek
A WAC STRUT egy intelligens világítási, áramellátási és vezérlési rendszer, amelynek világítási elemeit nagy teljesítményre tervezték. A STRUT-ot kiskereskedelmi, éttermi, kereskedelmi irodai vagy lakossági világításhoz szánják, egyedi átfutási idő nélkül. A rendszer közvetlen, közvetett, fali mosó, downlight, spotlámpákat és függesztékeket kínál, 48VDC intelligens sínre szerelve.


A STRUT megoldás nyitott irodák és más közösségi terek kialakításához ideális. Az intelligens rendszer kombinált üresedés/fényérzékelőket tartalmaz, hogy napközben maximalizálja a nappali fény hasznosítását és csökkentse az energiafogyasztást.

Éjszaka a STRUT a SILO állítható függesztékekkel minden egyes lakó számára lehetővé teszi a saját feladatvilágításuk szabályozását, miközben az utak és a közös területek megvilágítását réteges világítással integrálja.

A STRUT teljes mértékben testre szabható, és képes alkalmazkodni a változó tervezési döntésekhez. Az alkatrészeket egy héten belül szállítják. Az építési késedelmek és a módosítási megbízások elkerülhetők a moduláris áramellátási rendszerrel, amely lehetővé teszi a világítási elemek egyszerű módosítását a helyszínen.

A STRUT technológia-független, a 0-10V, DMX vagy TRIAC protokollokhoz rendelkezésre álló interfészekkel. Az üzembe helyezés a vezeték nélküli alkalmazáson keresztül történik, majd az ügyfelek által már használt különféle vezérlőrendszerekbe integrálható.

A rendszer beállítása és online kapcsolása az iOS vagy Android rendszerre készült WAC alkalmazással történik. Korlátozott jogosultságokat tesz lehetővé különböző felhasználók számára bizonyos elemek vezérlésére. Az olyan alapvető funkciókat, mint a be/ki/beállítás, csoportosítás és ütemezés, bárki elvégezheti az egyszerű, intuitív felhasználói felületen. A lámpatestek csoportosításának vagy a műveleteknek a módosításait a csatlakoztatott tápegységgel integrált vezérlőrendszerek automatikusan felismerik.