Villanyszerelés hírek

ba24524ae1574a8997eaf5c4432899f4.

A LED világítás jövõje

A LED izzók használata csaknem évtizedes múltra tekint vissza. Mindeddig a fejlesztések célja a gazdaságosságot célozta (lumen/W). A technológia azonban elérte határát. Adja magát a kérdés, hogyan tovább?

tovább »
light

Amerikában nem lesz egyszerû izzót cserélni.

Ha valaki belátogat kispesti villanyszerelési szaküzletünkbe, bármilyen izzótípust meg tud vásárolni gond nélkül, köszönhetően az egységes urópai szabványoknak. Nos az Egyesült Államokban hamarosan nem lesz ilyen vidám a helyzet.

tovább »
beach-beautiful-bridge-449627

Itt a nyár

Tombol a hõség, ami csak akkor jó hír, ha valaki éppen nyaralni indul. De ha nyaralni indulunk, akkor üres a ház, amire sokan várhatnak.

tovább »
legrandj

A testreszabható otthon

Ma már igyekszik mindenki egyedi megjelenésû otthont kialakítani magának. A beltér egyedi megjelenésének egyik eszköze lehet a jó ízléssel kiválasztott kapcsolócsalás.

tovább »
hotel-indoors-jacuzzi-1028379

Indul a kültéri jacuzzi szezon

Bár az idõjárás egyenlõre rácáfol, de nyakunkon a nyár, és vele a kültéri jacuzzik aranykora. Ha Ön most tervezi ilyen kinti fürdõalkalmatosság telepítését, olvassa el cikkünket.

tovább »
philipshue

A Philips Hue új kerti lámpa szériája

Egy jól telepített, igényesen kialakított kertvilágítás nem csak a ház értékét növeli, de nagyon otthonossá teszi a kertet a nyári estéken.

tovább »