Villanyszerelés hírek

uvegttegla

Sci-fi világítás

Kispesti villanyszerelései üzletünkben igyekszük mindig újdonságokkal várni vásárlóinkat. Néha azonban olyan megoldással találkozunk, amit már mi is a sci-fi kategóriába sorolunk.

tovább »
fire

Ha nincs kéménye, akkor a villanyszerelõ üzletbe jöjjön kandallóért

Az Aquafire vízgõz és LED fényforrások segítségével imitálja a lángot.

tovább »
aluminium

Fenntartható világítás és zöld alumínium

tovább »
pollution

Hogyan zavarja meg a fényszennyezés a növényeket

Sok kutatás és figyelem irányult arra, hogy a fényszennyezés hogyan hat negatívan a madarakra, denevérekre, egyéb állatokra és rovarokra. Kevésbé ismertek a fényszennyezés növényekre gyakorolt negatív hatásai.

tovább »
matter

Matter-kompatibilis intelligens világítási termékek a piacon

Számos Matter-kompatibilis intelligens világítástechnikai termék kezd piacra kerülni. A Matter egy intelligens otthoni szabvány, amelyet a Connectivity Standards Alliance (korábban Zigbee Alliance) fejlesztett ki az intelligens otthonok iparágának más vezetõ vállalataival együttmûködve. A Matter célja, hogy nagyobb átjárhatóságot biztosítson az okosotthon-eszközök között, lehetõvé téve azok zökkenõmentes együttmûködését, függetlenül a használt márkától vagy technológiától.

tovább »
okos

Egyre nagyobb teret hódít az okosvilágítás

A Forbes és a Houzz e-kereskedelmi oldal is a közelmúltban publikált a lakossági okos világítás növekvõ terjedésérõl. A Houzz szerint az okos világítás a vásárlások 14%-áról 2021-re 17%-ra nőtt 2022-re. Kispesti villanyszerelési üzletünkbe is egyre többen térnek be ilyen megoldásokat keresve.

tovább »