Villanyszerelés hírek

biolum

Termékajánló: Glowee biolumineszcens tengeri baktérium fények

Sok cikk szólt már arról, hogy a biolumineszcenciát városok megvilágítására lehetne használni, de egy francia startup, a Glowee valóban biolumineszcenciát használó fényeket állít elõ és telepít.

tovább »
pexels-pixabay-356040

Rugalmasság és fenntarthatóság az egészségügyben

A FacilitiesNet.com nemrégiben megjelent cikke a fenntarthatóság, az egészség és a rugalmasság szinergikus kezelésének lehetõségeit tárgyalja az épületekben.

tovább »
opti

Termékajánló: LumenPulse bemutatja a Mix-At-Source színváltoztató technológiát

A Lumenpulse új, saját fejlesztésû technológiát, az Opticolor-t vezette be színváltós projektor-termékportfóliójába. A szabadalomra bejelentett Opticolor technológia a színt a forrásnál, a LED-csomag szintjén, a LED-optikán belül keveri, lehetõvé téve az ultra közeli színkeverést, a kivételes fényminõséget, valamint a páratlan színkonzisztenciát és egyenletességet.

tovább »
lightglass1

Termékajánló: Ez nem ablak, hanem világítóüveg

A LIGHTGLASS egy ablakfény, egy építészeti elem, amely a nappali ablak élményét hozza bármely térbe. A legújabb LED-es világítástechnológia ablakformába és -anyagba történõ integrálásával a LIGHTGLASS szinte megkülönböztethetetlen egy valódi ablaktól.

tovább »
vezereles

Négy fõ trend a világításvezérlésben

A Covid utáni korszak különösen érdekes idõszak a világításvezérlõk piacán. A legtöbb világítástechnikai értékesítõ az elmúlt két évben nem tudott sok ügyféllel személyesen találkozni, hogy bemutassa az új világításvezérlõket, LED-eket és lámpatesteket. Ez nagy dolog a világításban, mert az értékesítés nagy részét képezi, hogy a potenciális ügyfelek számára össze tudják hasonlítani és szembe tudják állítani a különbözõ világítási rendszereket.

tovább »
evtolto

Elektromos autó töltõ a villanyoszlopban

A gyorsan növekvõ elektromos-autó töltõpiac és a világítás világa kezd összefonódni. A StressCrete Group, az Észak-Amerika-szerte mûködõ, fonott betonoszlopokat és lámpatesteket gyártó cég ma bejelentette új termékének, a VoltLocknak a bevezetését.

tovább »