Villanyszerelés hírek

Termékajánló: Új légfertõtlenítõ + világító termékek sorozata az ETi Solid State Lighting-tól.
2022.11.21
Kategória: Hírek
Az ETi Solid State Lighting Inc. bemutatta a LED-es lámpatestek új termékcsaládját, amelyek bizonyítottan elpusztítják a baktériumokat és vírusokat, beleértve a COVID-19-et okozó SARS-Cov-2 vírust is.
A SilentAire Plasma Disinfection Lighting termékcsalád innovatív és biztonságos légfertőtlenítési technológiát kínál. A vállalat szerint:

    A SilentAire plazma világítótestek a hagyományos környezeti megvilágítást aktív légfertőtlenítéssel kombinálják egy belső, szabadalmaztatás alatt álló plazma-technológiájú generátoron keresztül.
    A szabadalomra bejelentett belső plazmagenerátor a Cold Plasma BiPolar ionizációs technológiát használja a levegő aktív kezelésére és fertőtlenítésére, valamint a baktériumok és vírusok, köztük a SARS-CoV-2 elpusztítására.
    Az Innovative Bioanalysis, egy független, harmadik féltől származó laboratórium által tesztelt és bizonyítottan +99,9%-os elpusztítási arányban pusztítja el a baktériumokat és vírusokat, beleértve a SARS-CoV-2-t, a COVID-19-et okozó vírust.
    A vállalat szerint a hideg plazma bipoláris ionizációs technológiával kapcsolatban nincsenek kockázatok; az ionok a természetben is előfordulnak, és állandóan körülvesznek minket.
    Nem igényel speciális telepítést, és egy szabványos fali kapcsoló egyszerű átkapcsolásával vezérelhető.