Villanyszerelés hírek

Termékajánló: Rugalmas LED panel, háttérvilágításhoz
2021.11.22
Kategória: Hírek
Az Alloy LED PrimaPanel Flexible LED Sheet egy teljesen moduláris és helyszínen vágható LED panel, amely egyenletes megvilágítást biztosít beltéri háttérvilágítási alkalmazásokhoz. A sokoldalú lap függõleges, vízszintes és szögletes vágási vonalakkal rendelkezik az egyedi igények kielégítéséhez.


A PrimaPanel lapot többek között kijelzők, falak és pultok háttérvilágítási megoldására tervezték, és jól alkalmazható kereskedelmi épületekben, például szállodákban, kaszinókban, kiskereskedelmi üzletekben és vállalati irodákban gyakori áttetsző anyagok megvilágítására.

A PrimaPanel 50 centiméter hosszú, 24 centiméter széles és kevesebb mint 2 centiméter vastag. A lap nagy sűrűségű LED-chipekkel rendelkezik, ami hozzájárul a fény egyenletes eloszlásához. A lap 3000K, 4000K, 5000K és 6500K CCT színárnyalatban kapható, 95+ CRI értékkel. A panel a kompatibilis vezérlőtől függően 0,1%-ig dimmelhető.

A termék a ragasztószalagjával, illetve a vágható részek közötti jelzett területeken keresztül szögekkel vagy csavarokkal rögzíthető. A terméket két összekötő kábellel, két adapteres illesztési csatlakozóval és szerelőcsavarokkal kapható. A termék az UL 2108 szabvány szerint engedélyezett, és akár hét lap is összekapcsolható.