Villanyszerelés hírek

Termékajánló: LumenPulse bemutatja a Mix-At-Source színváltoztató technológiát
2022.06.20
Kategória: Hírek
A Lumenpulse új, saját fejlesztésű technológiát, az Opticolor-t vezette be színváltós projektor-termékportfóliójába. A szabadalomra bejelentett Opticolor technológia a színt a forrásnál, a LED-csomag szintjén, a LED-optikán belül keveri, lehetővé téve az ultra közeli színkeverést, a kivételes fényminőséget, valamint a páratlan színkonzisztenciát és egyenletességet.

A szabadalmaztatott Opticolor technológia a lámpatest felületének centiméteres körzetében adja meg a kívánt színt. A szoros binningnek és az 5 nm-es eltérésen belüli munkának köszönhetően az Opticolor olyan színegyenletességet biztosít, amely zökkenőmentesen illeszkedik más Lumenpulse termékekhez és alkalmazásokhoz.

"Az Opticolor gazdagságot, mélységet és melegséget kölcsönöz minden olyan térnek, ahol a termék közvetlenül látható vagy a felületet súrolja" - mondta Ken Bruns, a Lumenpulse vezető termékmenedzsere. "A színméretek legújabb fejlesztése teljes rugalmasságot biztosít a világítástervezőknek, építészeknek és villamosmérnököknek az Opticolor projektorok új terekben való használatához, és lehetőséget ad arra, hogy újragondolják, hogyan és hol használhatók a színek."

Az Opticolor technológia kompatibilis a DMX/RDM, a Lumentalk és a DALIT8 rendszerekkel, így lehetővé teszi a megszokott vezérlőrendszerek használatát. A kivételes színvisszaadással és színkeveréssel büszkélkedő Opticolor technológiával rendelkező lámpatestek ideális választásnak bizonyulnak az előcsarnokok, színházak és más olyan alkalmazások számára, ahol legelőfelületekre van szükség. Az Opticolor már elérhető a specifikációhoz kiválasztott Lumenbeam és Lumenquad kivetítőkkel, és 2022 júniusában kezdődik a szállítása.