Villanyszerelés hírek

Termékajánló: Ez nem ablak, hanem világítóüveg
2022.06.13
Kategória: Hírek
A LIGHTGLASS egy ablakfény, egy építészeti elem, amely a nappali ablak élményét hozza bármely térbe. A legújabb LED-es világítástechnológia ablakformába és -anyagba történő integrálásával a LIGHTGLASS szinte megkülönböztethetetlen egy valódi ablaktól.

A LIGHTGLASS egy szabadalmaztatott, előre gyártott, UL-listás világítási rendszer, amely egy ablak megjelenésével rendelkezik, integrált alumínium extrudálással, üveggel, tömítéssel és LED fénypanellel, amely 94+ CRI-t, 12 alatti UGR-t, érzékelhető villogásmentességet, több mint 89%-os egyenletességet és több mint 100 000 órás L70 minősítést biztosít. LED-meghajtókkal és legalább 5 év rendszergaranciával.

A CCT (korrelált színhőmérséklet) alapfelszereltségként 2200K és 6500K között változik. Lehetőség van egyetlen statikus CCT vagy dinamikus Tunable White (hangolható fehér) megadására: a CCT felhasználó által vezérelt változtatásai, amelyekkel egy tipikus napfényes nap dinamikus fényviszonyait lehet rekonstruálni. Ez a LIGHTGLASS és egy harmadik féltől származó vezérlőrendszer párosításával érhető el.

A LIGHTGLASS-t úgy tervezték, hogy a napfényhez hasonló, széles spektrumú fényt termeljen. A meleg és hideg hangolható LED-ek együttesen működnek, hogy dinamikus és magával ragadó cirkadián fényélményt teremtsenek.

A LIGHTGLASS-t úgy tervezték, hogy segítse a cirkadián egészséget beltérben, az ajánlott függőleges megvilágítási szinteket biztosítva szemmagasságban, ha felülvilágítóként vagy ablakként alkalmazzák. Az egységek rövid hullámhosszú, 450 nm-490 nm-es fényt termelnek magasabb CCT-értékek mellett, optimalizálva a cirkadián válasz létrehozására. A LIGHTGLASS megfelel a WELL Building Standard EML követelményeinek a munkakörnyezetekre, tanulási környezetekre, lakókörnyezetekre és pihenőhelyiségekre vonatkozóan.