Villanyszerelés hírek

Függõleges falfelületek látványos megvilágítása
2021.05.25
Kategória: Hírek

A Gotham Incito 4" Direct-Indirect Cylinder fali lámpatest, az Incito család első direkt-indirekt lámpateste, megkönnyíti a fény szóródását, hogy kontrasztot hozzon létre és mélységet adjon a függőleges felületeknek.

Az új lámpatestet belső vagy külső oszlopok és magas falak megvilágítására tervezték, például stadionok előtereiben, közlekedési csomópontokban, udvarokon, előterekben vagy éttermekben használható. A felfelé és a lefelé irányuló fényt külön-külön lehet szabályozni a teljesen független fénykibocsátás érdekében. A tervezők rugalmasan testre szabhatják a világítás esztétikáját a különböző fénysugár-szélesítésekkel és tartozékokkal. A nagyfókuszú fénysugár éles kontrasztot eredményez, éles fénypontokkal és mély árnyékokkal. Tizenkét különböző fényszögáll rendelkezésre, a 10 fokos sugárzási szögtől a 65 fokos sugárzási szögig.


Négy kiegészítő opció még tovább bővíti a megvilágítási kínálatot. A tervezők választhatnak egy fúvókát vagy egy lamellát a további leválasztás érdekében. A fénypajzs további vakításgátlást biztosít, a szögletes fúvóka pedig dekoratívabb megjelenést eredményez.

A hengereket több mint 19 színben kínálják, így a termék aze gyedi igéyneknek megfelelően alakítható.

A termék IP66-os besorolással rendelkezik, így oylan kültereken is elhelyezhető, ahol nagyobb nedvesség, esetleg csapadék éri.