Villanyszerelés hírek

Elektromos autó töltõ a villanyoszlopban
2022.05.30
Kategória: Hírek
A gyorsan növekvő elektromos-autó töltőpiac és a világítás világa kezd összefonódni. A StressCrete Group, az Észak-Amerika-szerte működő, fonott betonoszlopokat és lámpatesteket gyártó cég ma bejelentette új termékének, a VoltLocknak a bevezetését.
A VoltLock egy rejtett II. szintű elektromos jármű (EV) töltőállomás, amelyet a StressCrete népszerű Alexander oszlopába építettek be. Diszkrét és kényelmes módot biztosít az EV-tulajdonosok számára autóik töltésére. Mivel a töltőállomás a betonoszlopba van beépítve, még nagyobb védelmet nyújt a szabotázs ellen, így a fogyasztók következetes és megbízható EV-töltőforráshoz juthatnak autóik számára, miközben a városok és közösségek minden évben megtakarítják a karbantartási költségeket. A VoltLockot a közösségek szem előtt tartásával tervezték, és a fogyasztók egyedi igényeinek kielégítése érdekében kompatibilis a különböző EVSE-szállítókkal. Az FLO-t, Észak-Amerika vezető EV töltőhálózat-üzemeltetőjét és az intelligens töltési megoldások szállítóját választotta a StressCrete Group a VoltLock első töltőberendezés-szállítójának.

A VoltLock Concealed Level II EVSE pólus előnyei a következők:

    Az oszlop alján található üregek elrejtik az elektromos járműellátó berendezést, biztonságos, manipulációbiztos megoldást nyújtva.
    Esztétikus megjelenésével beleolvad az utcaképbe, mivel az összes vezeték és berendezés az oszlopon belül rejtve van.
    Gyorsabb és egyszerűbb telepítés, mivel a töltőállomás a meglévő közvilágítási infrastruktúrát használja, így a közösségek időt és erőforrásokat takarítanak meg.
    Az FLO Level II EVSE olyan töltési lehetőség, amely minden EV-tulajdonos számára kompatibilis, függetlenül a gyártmánytól vagy modelltől.
    Kényelmes töltési lehetőség olyan városrészek számára, ahol az utcai parkolás az egyetlen parkolási lehetőség.
    Az FLO SmartTWO töltőállomással való kombinációra tervezték, amely az iparágban vezető, szabadalmaztatott zárómechanizmust tartalmaz a csatlakozó védelme és a földtől való biztonságos tárolása érdekében.