Villanyszerelés hírek

Bõvül a kínálat
2021.08.09
Kategória: Hírek
Az Eureka a közelmúltban jelentette be a Cycle család, a nagyméretű lámpatestek széles választékának továbbfejlesztését.

A Cycle lámpatestek diffúz közvetlen/indirekt megvilágítást biztosítanak, amely nagy tereket kitöltő fényes halót hoznak létre. A Cycle család esetén számos méret, kivitel, szerelési típus és megvilágítási lehetőség közül választhat. Akusztikus panelekkel is kapható, 30 filcszín közül választhatunk, hogy javítsuk a tér hangminőségét.

Minden Cycle mérethez új, arany színű kivitel áll rendelkezésre, a Cycle XL pedig mostantól antracit kivitelben is kapható. A teljesítmény átlagosan 60%-kal javul, ha antracit kivitelben választják.

A változó színhőmérséklet és a világítás intenzitása az nTune digitális vezérlési technológia által működtetett új, 2700K-tól 5000K-ig terjedő fehér színhangolással érhető el.

A világítástervezők a Cycle lámpatestek teljes választékát választhatják az opcionális nLight vagy nLight AIR hálózati világításvezérlő rendszerekkel. Mindegyik fejlett technológiával rendelkezik, hogy megfeleljen a nagyobb funkcionalitás és a fokozott használati kényelem iránti igénynek, miközben csökkenti az energiafogyasztást.

A Cycle család négy átmérőben kapható Ø24" és Ø 72″ között, valamint két XL formátumot Ø 115" és Ø 152″. A tervezők háromféle mennyezeti vagy falra szerelési lehetőség közül választhatnak, és háromféle fényteljesítmény közül választhatnak, amelyek 1 526 és 25 942 lumen közötti tartományban állnak rendelkezésre.