Villanyszerelés hírek

Az Esterno Cristallo kollekció kültéri kristály és LED fali lámpákkal szépül meg
2022.08.15
Kategória: Hírek
Az Allegri Crystal by Kalco Lighting bemutatta az Esterno Cristallo kollekció kültéri falikaros lámpatesteit kereskedelmi és lakossági felhasználásra. A kollekció a gyönyörű Firenze kristályokat LED technológiával kombinálja, és rozsdamentes acélból készült matt fekete keretbe foglalt Firenze kristályokkal rendelkezik az elegáns kültéri esztétika és a hosszú távú működés érdekében.

Az Esterno Cristallo kortárs kollekciót kereskedelmi és lakossági alkalmazásokra egyaránt tervezték, és a következőkből áll:

    Az Esterno Arpione világos Firenze kristály lándzsákkal rendelkezik, amelyeket éles vonalak hangsúlyoznak, hogy ultramodern megjelenést biztosítsanak, amely bármilyen elegáns kültéri környezetet látványosabbá tesz.
    Cilindro Esterno, tiszta kristályrudak hengeres sziluettet alkotnak, hogy elegáns, kortárs kültéri lámpát hozzanak létre. Dimmelhető, nagy teljesítményű LED-ek világítanak belülről, kiemelve a kristályokat egy egyszerű matt fekete keretben.
    A Glacier Esterno az Allegri leginnovatívabb kristálykollekcióját egyesíti, amely tiszta, vésett lándzsás kialakítással és a legmodernebb LED-technológiával rendelkezik.
    A Tenuta Esterno precíziós csiszolású négyzet, ovális és nyolcszögletes formákat tartalmaz Firenze kristályszálakból, amelyek rozsdamentes acélból készült matt fekete keretbe vannak foglalva.
    A Lina Esterno egyszerű sziluettjei Firenze kristályszálakba vannak burkolva. Belülről világítanak, így a kristályok ragyogni kezdenek, és gyönyörű környezeti fényt biztosítanak.
    A Lucca Esterno fazettált kristályrudakkal rendelkezik, amelyeket egy ékszer-szerű szalag fog össze, kétféle megjelenésben: csiszolt pezsgőarany vagy polírozott króm. A fény a kristályközépről visszaverődik, és mindkét irányban lágyan világít.

A kézzel készített rozsdamentes acélból készült lámpatestek speciálisan tengeri minőségű, UV-álló fluorocarbon festékkel vannak bevonva, amely ellenáll a legzordabb elemeknek is.