Villanyszerelés hírek

A világítás és a fertõtlenítés
2021.05.31
Kategória: Hírek
Egyre többen érkeznek azzal a céllal kispesti villanyszerelési üzletünkbe, hogy olyan világítási megoldás felül érdeklődjenek, mely fertőtlenít is. Megnéztük milyen megoldások elérhetőek.
A koronavírus terjedésének elindulása óta a legnagyobb fényforrás gyártók eszeveszett fejlesztésbe kezdtek a témával kapcsolatban.

Egy kutatásra hivatkozva Kenall azt állítja, hogy az Indigo-Clean megoldása inaktiválja a SARS-CoV-2 és az influenza-A vírust.
A Kenall nemrégiben jelentette be, hogy Indigo-Clean technológiája a közelmúltban végzett független laboratóriumi tesztek szerint hatékony mind a SARS-CoV-2, mind az influenza-A elpusztításában. Korábbi kutatások azt mutatták, hogy az Indigo-Clean elpusztítja a káros baktériumokat is, például a Staph-fertőzést, beleértve az MRSA2-t is.

Az Indigo-Clean nem UV-fényt, hanem 405 nm-es látható fényt használ a levegő és a felületek folyamatos fertőtlenítésére, elpusztítva a káros vírusokat és baktériumokat. Az UV-fénnyel ellentétben az Indigo-Clean nem károsítja az embereket és nem bomlasztja az anyagokat, így Kenall szerint jól alkalmazható olyan területeken, mint a kórházak, egészségügyi központok, gyorsellátó létesítmények, iskolák, börtönök, börtönök, nyilvános illemhelyek stb.

A Kenall kibővítette a rendelkezésre álló termékpalettát, és mostantól háromféle fertőtlenítő világítást kínál a különböző felhasználási területekhez.

1. Az Indigo-Clean EX sorozat a jelentések szerint 99%-ban elpusztítja a SARS-CoV-2-t, és hatékony a C. diff ellen is.
2. Az új Dual-Mode Indigo-Clean technológiai sorozat kevert fehér és csak indigó üzemmódot biztosít, amely állítólag a SARS-CoV-2 és az Influenza-A 94%-át pusztítja el 12/12 órás üzemidővel.
3. Az egy üzemmódú Indigo-Clean technológia sorozat kellemes, környezeti megvilágítást és folyamatos fertőtlenítést biztosít, amíg a fény be van kapcsolva.