Villanyszerelés hírek

A Cooper Lighting Solutions 3D nyomtatott dekoratív függõlámpákat dobott piacra
2022.12.05
Kategória: Hírek
A Cooper Lighting Solutions bemutatja a 3D nyomtatási technológiát alkalmazó függőcsaládját, amely lehetővé teszi a jellegzetes formatervezést, textúrákat és formákat. A Shaper PRENTALUX márkanév, azaz "nyomtatott fény", 20 terméket tartalmaz számos textúra- és színválasztékkal, valamint többféle fényerősséggel és színhőmérséklettel.

Az additív gyártás lehetővé teszi a specifikáló vagy a végfelhasználó számára, hogy textúrákat, vállalati logókat, tervezési mintákat, valamint az ügyfelek igényeinek megfelelő formát, fényáteresztő képességet és színt válasszon. Ez különösen vonzóvá teszi a termékcsaládot azon megrendelőknek, akik a belsőépítészetük világításán keresztül kapcsolódhatnak vállalati márkaidentitásukhoz. A finom vagy merész logótextúrák testre szabhatók, hogy segítsék a vállalati kultúra kialakítását.

A gyártási folyamat fenntarthatóbb, akár 75%-kal csökkenti a CO2-lábnyomot a hagyományos alumíniumöntvény gyártási módszerekhez képest. Az intelligens formatervek nem használnak festéket és összességében kevesebb alkatrészt, így minimalizálják az erőforrás-felhasználást és a potenciális hulladékot.

A Shaper 3D nyomtatással készült termékcsaládot már három díjjal elismerték:

    2022 Interior Design Magazine HiP Award Honoree a világítás területén.
    Best of NeoCon 2022 Gold Decorative Lighting Award (Arany dekoratív világítási díj)
    Best of NeoCon 2022 innovációs díj