Villanyszerelés hírek

c-by-ge-4-pack-100690432-large

A Genereal Electric is beszállt az okosotthon üzletbe

A cég mi mással, mint egy okos otthonokhoz kifejlesztett izzóval érkezik. A fényforrás, és a Google Home Mini rendszer összekapcsolásával a világítás okos irányítása kerül a kezünkbe.

tovább »
Photo by Héctor Martínez on Unsplash

2019 elektronikai újdonságai

A világ legnagyobb elektronikai expóján a CES-en nem csupán új tévék, és telefonok kerülnek bemutatásra, hanem olyan megoldások is, melyeket otthonunkban használunk.

tovább »
modern

Modern világítás

Nem mindegy milyen lámpával szereljük fel otthonunkat. Modern lámpákat kispesti villanyszerelési üzletünkben is be tud szerezni. Na de hogyan illeneke ezek a világítótestek egy régebben épült otthonba? Mutatjuk.

tovább »
rr42-15

Lagzi a kertben

Egy esküvõ helyszínbérlete nem csak hatalmas költséget jelent a családnak, de a legtöbbször évekre elõre kell foglalni a jó helyeket. Pedig ha a házhoz egy közepes méretû kert is tartozik, akkor a megfelelõ fények, világítóeszközök elhelyezésével szuper esküvõhelyszín varázsolható.

tovább »
okosotthon

A jövõ már itt van

Az okos eszközök olyan mértékben terjedtek el, és találhatóak meg az otthonokban, hogy érdemes egy fontos szempontot figyelembe vennünk.

tovább »
ge-bulb-4pack-100624703-orig_6154f43b139dae54c92f11294c3671aa-xl

A General Electric forradalmi újítása

Kispesti villanyszerelési szaküzletünkben számos típusú izzó megvásárolható. Olyan azonban, amit a GE a napokban bejelentett, még nem.

tovább »