Villanyszerelés hírek

Multilux-MU13_closeup-small

Többirányú fényforrások a Luministõl

A Luminis Multilux sorozata egy olyan többfényforrásos rendszer, mely többirányú megvilágításra képes és elsõsorban magas mennyezeti világításra tervezték fõleg raktárak, reptéri várók, konferenciatermek számára.

tovább »
architecture-building-ceiling-1381782

Hogyan válasszunk fényforrást

A megfelelõ világítás kiválasztása a legtöbbször felmerülõ kérdés itt kispesti villanyszerelési boltunkban.

tovább »
led-light-facial-mask

A szépség és a LED világítás

A LED technológia forradalmasította az otthoni világítást az elmúlt 1-2 évben, most azonban a szépségiparba is betört. Most egy olyan LED-es szépségmaszkot mutatunk mely ugyan nem kapható kispesti villanyszerelési üzletünkben, de ha kell megrendeljük Önnek.

tovább »
led

LEDTronics led szalag

A hagyományos, kispesti villanyszerelési üzletünkben is kapható led szalagoktól eltérően e LEDTronics terméke teljesen új megjelenéssel érkezik.

tovább »
adult-banking-blur-1288483

Hogyan csökkentsük a villanyszámlánkat?

Az átalányt fizető felhasználóknál a napokban kezdik meg az éves leolvasást a szolgáltatók. Ilyenkor szembesülünk azzal mennyi áramot is fogyasztunk. Mit tegyünk, hogy kevesebb legyen a villanyszámla? Kérdezik sokan kispesti villanyszerelési üzletünkben vásárolva.

tovább »
aram

Fõ a biztonság

Kispesti villanyszerelési szaküzletünkben nem csak villanyszerelési anyagokat, de áramvédelemhez szükséges kiegészítőket is árulunk.

tovább »